Podul Constanţa, lucrări. Restricţii de trafic în zonă

podul Constanta
podul Constanta

Ca urmare a demarării lucrărilor de reabilitare şi consolidare a Podului Constanţa din Sectorul 1 Bucureşti, în zonă vor fi impuse restricţii de circulaţie. 

În perioada 04.07 - 15.11.2019, vor începe lucrări de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa, sector 1, Mun. Bucureşti, după cum urmează:

- lucrarea va fi realizată fără închiderea circulaţiei autovehiculelor sau pietonilor, în etape succesive, cu asigurarea în permanenţă pe Calea Griviţei a unei benzi de circulaţie cu lăţimea de minim 2,5 m pe sensul efectuat de lucrări.

- în etapa în care lucrarea va implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe câte o bandă de circulaţie, cu lăţimea de minim 2,5 m pe fiecare sens.

- se vor aplica restricţii de circulaţie, zilnic, între orele 22.00 - 05.00

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă", transmite Poliţia Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel