Podeaua unui bar londonez a cedat, rănind 13 persoane

Sursă foto: Twitter @Katrin__34
Sursă foto: Twitter @Katrin__34

Mai multe persoane au fost rănite, după ce popdeaua barului londonez în care se aflau a cedat. 

Treisprezece persoane au fost rănite după ce mezaninul unui bar s-a prăbușit în estul Londrei, scrie BBC. Serviciile de urgență au fost chemate la barul Two More Years din Hackney Wick, în jurul orei locale 16:50. Pompierii au salvat șapte persoane care au rămas blocate în urma incidentului.

Paramedicii au spus că trei persoane au fost rănite grav, iar alte 10 au avut răni ușoare. Alte patru persoane au fost duse la spital și la centre de traumatologie. 

A părut un cutremur

Hal, un terapeut pentru sănătate mentală din Stratford, se afla la mezanin când podeaua s-a prăbușit. A reușit să scape din incident cu câteva zgârieturi.

"A sunat ca un huruit - un pic ca un cutremur. Nu poți fi pregătit pentru așa ceva. Din fericire, am putut să mă ridic. Ne-am ajutat cu toții unii pe alții", a spus Hal pentru BBC.

El a spus că se afla „aproape în mijlocul mezaninului superior al barului” după un meci amical de fotbal dintre Clapton CFC și Stonewall FC.

Șapte persoane au rămas blocate

Brian Jordan, comandantul strategic al London Ambulance Service, a declarat că prăbușirea a fost tratată ca un incident major și echipe ale ambulanței aeriene au fost trimise la fața locului. Comandantul stației de pompieri din Londra, Sacha Clement, a spus că echipajele au găsit șapte persoane care au rămas blocate la etaj, în partea rămasă întreagă a mezaninului.

„Echipele au folosit o scară pentru a face o punte între podea și scara interioară pentru a-i scoate în siguranță din clădire”, a spus comandantul stației.

Localul va rămâne închis

O postare pe contul de Instagram Two Years a spus că locația va rămâne închisă „deocamdată” și a adăugat: „Gândurile noastre sunt la toți cei care au fost afectați”.

„Din fericire”, nimeni nu a suferit răni grave, mai este precizat

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a mulțumit serviciului de ambulanță, pompierilor și poliției pentru „acțiunea rapidă”.

„Gândurile mele sunt la cei afectați de incidentul din Hackney Wick în această seară”, a spus Khan. „Le doresc tuturor celor răniți însănătoșire grabnică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel