Cristina Pocora: Marian Vanghelie trebuie să răspundă întrebărilor, dacă ele există

Cristina Pocora, purtător de cuvânt al grupului PNL din Camera Deputaților, consideră, în contextul în care procurorii DNA au efectuat joi percheziții la locuința lui Marian Vanghelie, că edilul de la Sectorul 5 "trebuie să răspundă întrebărilor, dacă ele există".

Întrebată cum vede situația lui Marian Vanghelie, în contextul evenimentelor de astăzi, având în vedere negocierile tandemului Geoană-Vanghelie, cu PNL în vederea creării unei alte majorități și dacă ceea ce i se întâmplă primarului de la Sectorul 5 afectează planurile liberalilor, Cristina Pocoora a declarat: "Sper să nu vă dezamăgesc, dar cred că și eu și colegii mei ne-am făcut un obicei de a nu comenta ceea ce se întâmplă în Justiție. Dacă e să fac un scurt comentariu, văd egal pentru toată lumea. N-am ce să comentez. Domnul Marian Vanghelie trebuie să răspundă întrebărilor, dacă ele există, trebuie să clarifice la fel ca și oricare se află într-o astfel de situație. Mai multe comentarii nu fac și nu cred că poate să fie ceva dăunător PNL", a declarat, joi, Pocora în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de deputații PNL Ludovic Orban, Tinel Gheorghe și Răzvan Mironescu.

Marian Vanghelie, primele declarații, după percheziții

De asemenea, întrebată dacă situația cu care se confruntă edilul i-ar îndepărta pe toți acei parlamentari care erau așteptați să vină în noul partid (Partidul Social Românesc - n.r.) și să se alăture PNL în formarea unei majorități, Pocora a precizat: "Vă mărturisesc că nu este grija noastră principală ce se întâmplă cu aceste aspecte. Eu știu că parlamentarii sunt aleși uninominal, fiecare aparțin cetățenilor care i-au trimis în Parlament, nu sunt nici ai domnului Vanghelie, nici ai domnului Geoană, suntem parlamentari ai cetățenilor României și fiecare dintre noi avem un mandat. Ceea ce PNL face în această perioadă este să-și prezinte programul său de guvernare, proiectul, iar de aici încolo invităm fiecare parlamentar să vină alături de noi în acest demers de a duce mai departe acest program de guvernare", a mai spus Pocora.

La rândul său, deputatul Tinel Gheorghe a ținut să precizeze că "problemele juridice" ale lui Marian Vanghelie nu crede că va conduce la destructurarea Partidului Social Românesc și nu va afecta demersul parlamentar al PNL.

"Din punctul acesta de vedere, vă asigur că relațiile și discuțiile vor continua, pentru a creiona o nouă majoritate, cu fiecare parlamentar în parte și cu cei care și-au asumat această construcție nouă părăsind PSD. Astea sunt lucruri deja tranșate și discutate", a afirmat Tinel Gheorghe.

Avocat Marian Vanghelie: S-au ridicat ceasuri și-un act de proprietate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel