Marian Vanghelie, primele declarații, după percheziții

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a vorbit, joi, într-o intervenție telefonică la B1 TV, în emisiunea "Talk B1", despre perchezițiile de la reședința sa. 

"Sunt oameni care se ocupă și verifică tot se este în casă, mobilier, haine... Lucrurile nu sunt foarte plăcute pentru mine. Așa e viața. Numai nebunii sunt liniștiți", a spus Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a adăugat că "Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Mergând pe logica simplă, cred că sunt denunțuri. (...) Suntem în țara denuțurilor, mă aștept la orice. Eu nu am probleme".

"Avem senzația, când vorbim de lucruri din astea, că toată lumea trebuie pusă la zid și împușcată. Nu ne dăm seama că o să ne vină rândul la toți. E îngrijorător, nu doar pentru persoana mea, ci și pentru tot ce se întâmplă în această țară", a mai spus Marian Vanghelie. 

Despre Oana Mizil

Referitor la audierea iubitei sale, Oana Mizil, la DNA, Marian Vanghelie a precizat: "Oana Mizil nu are nicio problemă. Ea mergea din când în când la vărul meu, la magazinele lui, și el îi cerea sfaturi pe anumite probleme". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel