PNL vrea comisie parlamentară de anchetă pentru construirea autostrăzii Sibiu-Orăștie: O lucrare făcută în bătaie de joc

Co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu, anunță, într-o postare pe pagina sa de socializare, că PNL va propune înființarea unei comisii de anchetă pentru construirea "de mântuială" a autostrăzii Sibiu-Orăștie. 

"PNL va propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru construirea de mântuială a segmentului de autostradă Sibiu-Orăștie. Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc, finalizată doar pentru a da ocazia unora să taie o panglică electorală. Noile informații arată că ceea ce a fost prezentat public drept "fisuri superficiale" la nivelul unor segmente din această autostradă reprezintă, de fapt, crăpături profunde, iar în loc de "reparații" au fost necesare, de fapt, demolarea și reconstruirea acestor porțiuni.

Citește și: Autostrada Sibiu-Orăștie trebuie demolată! Concluzia apare într-un document al CNADNR

Mă întreb dacă PSD ar avea ceva de obiectat la o analiză serioasă, pentru că Infrastructura este marele eșec al Guvernului. Campion al recordurilor negative, anul acesta Guvernul a reuşit performanța de a închide mai mulți kilometri decât a inaugurat – 22 de km închiși față de 13, inaugurați", a transmis Alina Gorghiu în mesajul postat, joi, pe Facebook.

PNL va propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru construirea de mântuială a segmentului de autostradă...

Posted by Alina Gorghiu on Thursday, 15 October 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel