PNL își dăduse cuvântul că va respecta legea PSD cu pensiile! DOVADA FOTO!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Deşi acum, când se apropie data la care trebuie pusă în aplicare majorarea pensiilor cu 40%, liberalii dau din colţ în colţ, iată că în urmă cu ceva timp, atunci când PNL a preluat guvernarea, lucrurile stăteau cu totul altfel.

Am primit pe adresa redacţiei, din partea unei cititoare, o captură cu un comentariu publicat pe Facebook de către liberalul Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, în care dădea asigurări că PNL va respecta Legea pensiilor. Asta în contradicţie cu declaraţiile pe care le fac PNL-iştii acum în spaţiul public, prin vocea atât a premierului Ludovic Orban cât şi a ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu sau a altor demnitari. 

În contradicţie cu afirmaţiile pe care le face, acum, Florin Cîţu, cel care afirmă că se ia în calcul o majorare a pensiilor cu numai 10%, decizie care, chiar şi aşa, prezintă anumite riscuri, Ionel Dancă dădea, pe Facebook, asigurări că Legea pensiilor va fi respectată. 

"Legea pensiilor va fi aplicată, inclusiv prin majorarea punctului de pensie cu 40% începând din septembrie anul viitor. Nu mai credeţi minciunile PSD", transmitea, la momentul respectiv, Ionel Dancă, întrebat dacă PNL, odată ajuns la guvernare în toamna anului 2019, va respecta Legea pensiilor. 

Foto: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel