PNL, şedinţă pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Biroul Permanent Naţional al PNL se reuneşte luni pentru a decide candidaţii la alegerile locale în toate judeţele şi în Bucureşti.

Potrivit unei informări de presă, BPN al PNL se reuneşte luni, începând cu ora 11,00, iar la şedinţă sunt invitaţi să participe candidaţii liberali la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat la începutul acestei săptămâni că a fost convocat BPN pentru luni, tema principală fiind aceea de a decide candidaţii la alegerile locale. "Am convocat Biroul Politic Naţional pentru a decide candidaţii în toate judeţele şi în municipiul Bucureşti", a spus Orban.

Ce a declarat Ludovic Orban



Întrebat care sunt raţiunile pentru care PNL va susţine candidaturile lui Nicolae Robu, la Primăria Timişoara, şi Thuma Hubert, la preşedinţia CJ Ilfov, el a răspuns: "Orice explicaţii legate de candidaţi vă voi sta la dispoziţie după ce se iau deciziile în Biroul Politic Naţional. Până atunci, este vorba de nişte propuneri care sunt formulate de filialele judeţene".

Sâmbătă, Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la funcţia de primar al municipiului Iaşi, precum şi candidatura ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel