PNL se revoltă împotriva PSD după cazul Udrea

Liberalii îi acuză pe social-democrați pentru blocarea cererii DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea.

"Am asistat astăzi, cu toții, în cazul votului privind ridicarea imunității deputatului Elena Udrea, la o piesă de teatru ieftin, pusă în scenă de liderii coaliției majoritare.

Am tratat cu suspiciune declarația președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia toți deputații PSD vor vota în favoarea cererilor Justiției în acest caz. Ca de obicei, liderii PSD declară un lucru în fața camerelor de luat vederi, însă aritmetica parlamentară demonstrează contrariul, respectiv că au mințit. Pentru PSD, una sunt declarațiile făcute în fața televizorului și cu totul altceva votul în Parlament.

Am văzut, astăzi, cum majoritatea parlamentară controlată de PSD a făcut tot posibilul să blocheze solicitările venite din partea Justiției, fapt evidențiat de 'rezultatul' votului.

Partidul Național Liberal este în minoritate în Parlament. Oricât ne-am dori, nu putem impune cum să voteze majoritatea. Cu toate că este minoritar, Partidul Național Liberal a rămas consecvent conduitei de a nu se opune cererilor Justiției, indiferent de numele sau apartenența politică a persoanei în cauză.

În acest sens, nu ne vom opune reluării procedurilor de vot în cazul Udrea, dacă se va ajunge la concluzia că există această posibilitate", a transmis PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel