EXCLUSIV  PNL - PSD, tatonări pentru o guvernare fără USR. Val Vâlcu: Era un pretext

Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României

Jurnalistul Val Vâlcu a lansat o întrebare cheie după tatonările dintre PNL şi PSD pe seama unei eventuale întâlniri a experţilor din ambele partide, pentru a se discuta despre măsurile care trebuie luate în următoarea perioadă, în ceea ce priveşte pandemia.

“A fost o mică tatonare. Au avansat liberalii ideea unei consultări cu specialiştii PSD pentru efectele pandemiei, pentru succesul campaniei de combatere. Era cumva o tatonare ca să vedem o mare coaliţie (n.r. – PNL + PSD), fără cei de la USR? Era un pretext: ‚hai acum să discutăm’, lucru care, între noi fie spus, trebuia făcut de la bun început, pe temele acestea.

Scenariul ar fi să-i scoată pe USR afară şi să guverneze PNL cu sprijinul PSD sau viceversa, şi porneau de la ideea că trebuie să fie consens pe pandemie, să se întâlnească experţii din ambele partide şi să discute măsurile de restricţie sau alte măsuri”, a spus Val Vâlcu.

„A fost şi o autopropunere din partea PSD. PSD-ul s-a autopropus la guvernare şi prin vocea lui Marcel Ciolacu, dar şi prin vocea lui Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al partidului. Au vorbit clar că nu mai este reprezentativ acest parlament şi această coaliţie pentru nevoile populaţiei, ceea ce în limbaj de invitat la dans, asta înseamnă”, a subliniat Cozmin Guşă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel