EXCLUSIV  PNL, joc la offsaid, candidatură Primărie. Nicușor Dan, despre mișcarea SURPRINZĂTOARE pe care o pot face liberalii

Nicuşor Dan a vorbit despre modul în care actuala criză provocată de coronavirus şi amânarea alegerilor locale ar putea modifica strategia partidelor cu privire la desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei. 

Într-un interviu acordat DC News, Nicuşor Dan a vorbit despre modul în care amânarea alegerilor locale şi evoluţia partidelor politice în sondaje ar putea influenţa decizia PNL de a-l susţine pentru Primăria Capitalei. Întrebat dacă nu cumva PNL ar putea "să joace la offside" în acest context, să se desprindă din grupul partidelor care-l susţin pentru funcţia de primar general, Nicuşor Dan a răspuns:

"În momentul acesta eu am sprijinul oficial al PNL-ului, am sprijinul oficial al USR-ului, USR e într-o coaliţie cu PLUS, partid care nu mai are candidat, acesta s-a retras oficial. PMP-ul, neoficial, a anunţat că mă susţine, deci cred că putem să spunem încă în momentul acesta că sunt candidatul unic al opoziţiei.

Eu iau lucrurile aşa cum sunt în acest moment şi sunt extrem de optimist de acest scenariu. Lumea acum e mai preocupată, în mod firesc, de această criză de epidemie/pandemie. În momentul în care se va termina o să reluăm discuţiile în special pe program, pentru că primarul general are nişte atribuţii importante, însă chestiuni foarte importante ţin de Consiliul General şi aş vrea să intrăm în campania electorală cu un program asumat de toată lumea pe chestiuni importante, cum ar fi companiile municipale, liniile importante de buget, auditul principalelor direcţii, instituţii din subordinea primăriei", a declarat Nicuşor Dan.

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel