PNL Galaţi a strâns 69.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis

PNL Galaţi a a strâns 69.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de şeful filialei liberale, senatorul George Stângă.

"Până marţi, 17 septembrie, erau centralizate 69.000 de semnături strânse din tot judeţul, într-o campanie ce a demarat pe data de 10 august. Le mulţumim tuturor celor care au decis să sprijine acest demers şi le mulţumim tuturor celor care au decis să se implice direct. Ca partid, am dovedit încă o dată că ne putem mobiliza bine, că putem fi uniţi şi putem lucra extrem de eficient. Rămâne să reconfirmăm şi în ziua votului bunele performanţe obţinute la precedenta campanie electorală şi, de ce nu, să le depăşim", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, PNL Galaţi a obţinut, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cel mai mare număr de voturi din întreaga sa istorie locală, într-o confruntare electorală. Astfel, după centralizarea rezultatelor de către Biroul Electoral Judeţean, PNL a înregistrat 56.409 voturi (25,30%). S-a înregistrat un număr de votanţi liberali mai mult decât dublu faţă de precedentele alegeri europarlamentare, din 2014, când în favoarea PNL s-au exprimat doar 26.430 de alegători (16,98%).

"Ne propunem să păstrăm trendul ascendent astfel încât la alegerile prezidenţiale din această toamnă candidatul Klaus Iohannis să fie şi la nivelul judeţului Galaţi acolo unde merită: pe prima poziţie în opţiunile electoratului", se mai spune în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel