PNL, Dan Mihalache, către Gabriela Vrânceanu Firea: "Ești doar o slugă"

PNL a declanșat un adevărat război la adresa purtătorului de cuvânt al campaniei electorale a PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, după declarația acesteia potrivit căreia Klaus iohannis nu ar fi bun de președinte că nu are și copii. După atacul lui Gigel Știrbu, Dan Mihalache, secretarul general adjunsct al PNL vine cu un  nou atac la adresa purtătorului de cuvânt al lui Victor Ponta din campania electorală.

"Gabi Vranceanu, chiar nu ti-e rusine! Ne cunoastem de mai bine de 20 de ani, de cand ai venit cu bocceluta in mana de la Bacau, chemata de Octavian Stireanu la ziarul Azi", îi scrie Dan Mihalache gabrielei Firea.

"Am fost colegi de birou si, cred eu, intr-o vreme chiar prieteni. De aceea dezamagirea mea e cu atat mai mare! Nu m-am asteptat ca un om care si-a construit o cariera si a trecut prin diverse ipostaze in media sau in sistemul public sa dea dovada de atata nesimtire in numele unui interes politic.

Citește și: PNL, atac dur la Gabriela Vrânceanu Firea

Cum poti sa spui tu, Gabi Vranceanu, ca nu esti un „om complet" si nu esti bun de presedinte daca nu ai copii. Suntem 25% dintre familiile din Romania care nu au copii. Unii n-au putut, altora le-a fost frica pentru ca nu au ce sa-i creasca. Ce stii tu pana la urma ce e in sufletul fiecarei familii? Cine iti da tie dreptul sa judeci oameni si sa stabilesti acest criteriu? Pana la urma are dreptate Ion Cristoiu. Nimeni n-a comentat viata ta, desi sunt in Bucuresti oameni care mai stiu unele si altele. Imi pare rau...La un moment dat am crezut ca intrarea ta in politica aduce un plus. Dimpotriva. Esti doar o sluga...", i-a transmis, Gabrielei Firea, secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, relatează siripesurse.ro.

Citește și: Radu Banciu: Gabriela Firea, obrăznicii discriminatoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel