PNL dă în clocot. Adriana Săftoiu: E valabil și pentru cei care-ți vor capul!

Este o situație de criză în PNL, generată de rezultatul negocierilor cu USR PLUS. 

”Când te înconjori doar de lingușitori și anulezi oameni care pot să îți spună că și greșești, așteaptă-te la același rezultat. E valabil si pentru cei care îți vor capul. Gândesc la fel. La așa putere, așa opoziție. E chestie de timp ca fiecare să piardă. Păcat că pierd și cei care nu au nicio treabă cu jocurile voastre și ar fi vrut ceva mai bine pentru ei și familia lor, adică țara asta numită România. Sună patetic, dar asta simt și gândesc.” a scris liberala Adriana Săftoiu, pe Facebook. 

Amintim că liberala nu s-a mai regăsit pe lista PNL pentru alegerile parlamentare 2020, în ciuda proiectelor reușite în Parlamentul României. Într-o emisiune radio, Adriana Săftoiu a dezvăluit că i-a dat un sms lui Ludovic Orban, liderul PNL, care nu i-a răspuns. 

Vezi aici mai mult: SMS-ul pe care Adriana Săftoiu i l-a dat lui Ludovic Orban. Reacția premierului

În prezent, e o situație tensionată în PNL. Robert Sighiartău ar fi încercat să treacă peste capul președintelui de partid și, măcinat de nemulțumiri, să convoace, în această seară, un BPN al PNL. Ludovic Orban a transmis o replică la acel SMS și a anunțat că ședința e anulată, nefiind convocată statutar. O parte din liderii PNL sunt nemulțumiți de rezultatul negocierilor cu USR PLUS, acesta fiind și motivul pentru care ar fi încercat o ședință-fulger în partid, înainte să fie prea târziu. În urma negocierilor de vineri, PNL a luat 9 ministere, USR PLUS a primit șase, iar UDMR 3. În curtea lui Dan Barna și Dacian Cioloș, au revenit ministere puternice, precum cel al Justiției și cel al Fondurilor Europene, precum și cel al Sănătății, în plină criză sanitară mondială. Ludovic Orban este acuzat din interiorul PNL că ar fi negociat doar în propriul interes cu celelalte formațiuni politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel