EXCLUSIV  PNL cere schimbarea lui Budăi de la Muncă - surse. Diaconescu, PMP, îl critică: Va fi INADMISIBILĂ

Foto: Facebook Marius Budăi
Foto: Facebook Marius Budăi

Cristian Diaconescu (PMP) l-a criticat dur pe Marius Budăi, ministrul Muncii.

Potrivit unor surse, PNL ar fi cerut schimbarea lui Marius Budăi de la Ministerul Muncii, iar motivul ar fi legat de renegocierea PNRR-ului. Cristian Diaconescu (PMP) a vorbit la DC NEWS despre acest lucru și l-a criticat pe ministrul Muncii.

"Ai nevoie de oameni potriviți pentru această chestiune (renegocierea PNRR-ului n.r.). De ce? Pentru că există, m-am uitat și eu văzând scandalul public, niște nișe de oportunitate în regulamentele Comisiei. Ideea să te duci frontal și să spui că membrii guvernului de dinainte nu au negociat corespunzător și vii tu și faci o altă negociere, va fi inadmisibilă, v-o spun cât se poate de clar. Deci din acest punct de vedere situația este critică, repet, dar nu imposibilă.

Oamenii potriviți, care știu cu limbajul potrivit să se adreseze Comisiei și Consiliului, adică niște ajustări în anumite locuri, invocând temeiuri obiective și nu răsturnând întreaga negociere pentru că nu vei ajunge nicăieri, se poate, dar, repet, cu oameni care știu ce înseamnă coridoarele Bruxelles-ului și înțelegeți ce vreau să spun. (...) Sunt destul de sceptic că vor putea angaja așa ceva, mi s-a spus că grupurile din Parlamentul European ar trebui să se unească... Dacă pe aceste premise se pleacă la luptă, nu, nu există nicio șansă, după părerea mea. Sigur, mai e cealaltă variantă, creșteți PIB-ul ca să puteți acoperi deficitul, dar acolo este muncă multă.", a declarat Cristian Diaconescu la DC NEWS.

Renegocierea PNRR, cartoful fierbinte din coaliție. Marius Budăi arată o GAFĂ de proporții despre PENSII. ”Nu e un moft!”

Marius Budăi, ministrul Muncii, a vorbit în urmă cu câteva zile la DC NEWS despre renegocierea PNRR.

"Chiar vin de la o discuție în partid pe această temă și m-am pregătit cu un material, neștiind că îmi veți adresa întrebarea asta. Aș vrea să vă citez din cadrul Regulamentului European și la articolul 21 spune așa: Modificarea PNRR a unui stat membru. Sunt descrise elementele de reglementare privind posibilitatea realizării unei astfel de modificări. Deci, inclusiv regulamentul vorbește de modificări.", a declarat Marius Budăi la DC NEWS, atunci când a fost întrebat ce se întâmplă cu renegocierea PNRR și dacă sunt posibile schimbări. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel