EXCLUSIV  PNL, câştigător sau perdant după criza Covid-19? Palada: Vor încasa!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Mirel Palada apreciază că PNL va deconta greşelile făcute şi deciziile luate în perioada de criză sanitară provocată de coronavirus. 

Sociologul Mirel Palada a declarat, într-un interviu acordat DC News, că Partidul Naţional Liberal va deconta, peste câteva luni, greşelile făcute în perioada de criză sanitară, precum şi mişcarea de a se apleca mai mult asupra problemelor băncilor şi ale multinaţionalelor decât asupra celor ale oamenilor.

"PNL va încasa, integral, efectele negative care sunt pe cale să se producă. Acum e bine pentru dânşii, toată lumea se mobilizează în jurul lor, însă pe măsură ce trece criza inevitabil se fac greşeli (...) însă vor încasa. Peste două-trei luni de zile este foarte probabil să încaseze dintr-un motiv foarte simplu: pe de o parte România nu are atât de multe resurse încât să-şi permită să asigure un buffer, să punem o plapumă sub noi la cădere, pe de altă parte în acest sistem capitalist în care jucăm rol de colonie, de periferie, întotdeauna coloniile suferă mai mult decât centrul. (...)

În plus, avem şi o componentă de specific ideologic a PNL, care e mai degrabă să salveze capitalul decât forţa de muncă. Avem deja mai multe declaraţii în acest sens, vedem cum ei sunt mai preocupaţi să nu păţească ceva băncile şi multinaţionalele şi e posibil ca aceasta să adauge un deranj suplimentar din partea populaţiei", a declarat Mirel Palada.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel