EXCLUSIV  PNL, cădere DRAMATICĂ, partidul PIERZATOR în pandemie. Sociologul Bruno Ştefan: Iată cauza!

miting-PNL
miting-PNL

Sociologul Bruno Ştefan atrage atenţia asupra faptului că, în lipsa unor comunicatori buni, Partidul Naţional Liberal este marele perdant al acestei perioade, liberalii pierzând mult la capitolul intenţie de vot. 

Într-un interviu acordat DC News, sociologul Bruno Ştefan a atras atenţia asupra faptului că partidele care comunică bine îşi menţin electoratul sau înregistrează chiar creşteri, în timp ce formaţiunile care nu au comunicatori buni pierd serios. 

"Comunicatorii contează enorm. Băsescu, comunicând bine, şi-a ţinut aproape acei alegători care în februarie erau undeva la 4% şi crescând absenteismul acel 4% s-a făcut 6%, iar lucrul acesta contează. Nu a câştigat, dar nici nu a pierdut nimic. Caramitru, comunicând pe limba celor tineri, care sunt tot mai mulţi pe pagina sa de Facebook, şi-a întărit acea zestre pe care o avea de la europarlamentare.

Barna şi Cioloş nu sunt comunicatori buni. Caramitru, însă, între timp a devenit o voce tot mai puternică şi mai cunoscută în rândul tinerilor. Şi asta ne arată că tinerii care trecuseră în absenteism din cauza lui Barna s-au reactivat acum pe perioada crizei. Pe când alegătorii liberali, neavând un vector de comunicare bun, au trecut în absenteism. Ei par a fi principalii perdanţi. De la 45-46% în ianuarie, la 34% este o pierdere", a declarat Bruno Ştefan, într-un interviu în care a analizat rezultatele unui sondaj de opinie.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel