PNL, demitere Weber. Romaşcanu, reacţie: Îngerii dreptății dau atacul la toate instituțiile. Urât mod de a face politică!

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, reacţionează după ce PNL a iniţiat demersurile pentru demiterea Avocatului Poporului.

"Mare trebuie să mai fie panica în rândul liberalilor, înnegurată trebuie să le fie perspectiva electorală, dacă au ajuns să calce în picioare unele dintre instituțiile fundamentale ale statului român: CCR, Avocatul Poporului, ICCJ. Ultima găselniță este legarea demersului avocatului poporului de PSD. Pentru corecta informare a publicului, și ICCJ a contestat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Și această înaltă instanță a fost atacată nejustificat de PNL", transmite Lucian Romaşcanu într-un mesaj publicat pe Facebook.

Romaşcanu: "Urât mod de a face politică ați ales!"

"Îngerii dreptății dau atacul la toate instituțiile care își exercită prerogativele pe care au, doar pentru că PNL crede că este o pâine politică de mâncat. Măi domnule Orban, măi puțin stimați liberali, îl veți ataca și pe președintele Iohannis pentru contestarea, doar in ultimile zile, la CCR, a următoarelor legi:

- legea privind celebrarea Trianonului?
- legea privind construirea Spitalului Militar Constanța?

Așteptăm cu interes. Sau vă veți solicita singuri plecarea de la guvernare pentru că ați contestat la CCR legea privind sprijinul acordat fermierilor? Urât mod de a face politică ați ales!

P.S.: Ați atacat tot ce se putea ataca ca instituții ale statului mai puțin DNA-ul. Emoții?", transmite Lucian Romaşcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel