PNDL, investiţii. Olguţa Vasilescu: Guvernarea PSD și-a pus amprenta!

Sursa foto: Facebook Daniel Suciu
Sursa foto: Facebook Daniel Suciu

Investiţiile realizate prin programele PNLD 1 şi 2 au fost tema discuţiilor purtate, astăzi, în cadrul unei întâlniri pe care au avut-o Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda şi Daniel Suciu la Craiova. 

"Vicepremierul Daniel Suciu s-a aflat astăzi in vizita, la Craiova, in santiere și a avut discuții cu primarii doljeni. In toată țara, in perioada 2017-2019 s-au finalizat 6300 de obiective pe PNDL 1 și 2, iar alte 1600 se afla in stadiul de 70-80 la suta lucrări efectuate! Practic, in fiecare localitate din România, guvernarea PSD și-a pus amprenta! In ceea ce privește Colegiul Carol și cartierul chinezesc, așteptăm finalizarea proiectelor in doua săptămâni pentru a le putea licita!", a scris Olguţa Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu

"În Bănie, orașul iubirii alb-albastre și în mijlocul unei echipe extraordinare. M-am bucurat să fiu alături de Lia Olguta Vasilescu și Claudiu Manda și să garantez că obiectivele lor de suflet, Colegiul Carol și cartierul ANL vor fi sprijinite de MDRAP. De asemenea, am înmânat 28.275 de cărți funciare pentru 25 de comune, toate gratuit pentru doljeni prin Programul Național de Cadastru. Și evident că m-am sfatuit cu primarii din județ despre PNDL, Codul Administrativ și Fondul de Dezvoltare și Investiții, împreună cu președintele Consiliului Județean Ion Prioteasa. Cum cifrele nu mint niciodată, în județul Dolj guvernarea noastră a oferit de 388 de ori mai mulți bani de investiții decât Guvernul Boc și asta se traduce în sute de proiecte pentru toate comunitățile!", a declarat ministrul Daniel Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel