PMP intervine în criza guvernamentală: Ce așteptări mai putem avea? Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate

PMP intervine în criza guvernamentală: Ce așteptări mai putem avea? Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate
PMP intervine în criza guvernamentală: Ce așteptări mai putem avea? Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate

Partidul Mișcarea Populară intervine în criza guvernamentală din România.

Partidul Mișcarea Populară își exprimă îngrijorarea cu privire la criza guvernamentală în care a intrat România. Partidul spune că în acest moment singura soluție de rezolvare a problemei sunt alegerile anticipate.

„România a fost trasă pe dreapta.

Guvernarea a devenit interimară. România a fost pusă pe stand by. Politicienii au spus ”piua” românilor până își aranjează ei ”apele”. Au agățat ghetele administrării țării în cui și au plecat la joacă, în Parlament. Singura regulă de la acest game: nicio regulă. Toți își dau la goale, unii, altora. Cine-i gata, îl iau cu lopata! Lozinca este: nu luăm prizonieri. Învingătorul ia totul. Oprește România, cobor la prima!

PMP constată că totul se năruie în jurul acestei clase politice iresponsabile. Degeaba urlă medicii că ne așteaptă iar valuri de îmbolnăviri cu virusul Covid. Bolnavii au început, din nou, să moară, pe capete. Sălile din spital s-au umplut, iar, de pacienți cu coronavirus. România, mult sub media vaccinărilor pe UE, este expusă valului patru al pandemiei. În același timp, explozia prețurilor la energie vulnerabilizează, accentuat populația nevoiașă, și nu numai. Inflația crește până la cer, iar produsele se scumpesc, în disprețul speculatorilor, îmbogățiți peste noapte.

Ce așteptări mai putem avea de la această coaliție guvernamentală, care s-a spart în bucăți și, în cârdășie cu partidele din opoziție, care, cum, se descurcă, încearcă să tragă folosească de partid? România a ajuns la mâna unor incompetenți și mari dușmani ai nației. Avem nevoie de o resurcitare masivă a clasei politice pentru a nu ne scufunda de tot. Acum corabia este în derivă, dar mai avem o șansă. Poate ultima. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate.“, transmite Partidul Mișcarea Populară.

Moțiunea de cenzură a fost transmisă Guvernului

Moțiunea de cenzură, semnată de parlamentari ai AUR și USR PLUS, a fost transmisă, marți, 7 septembrie, Guvernului.

Cel care a transmis Guvernului moțiunea de cenzură este președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Amintim că Ludovic Orban a citat, marți, după ședința BPR care nu a avut cvorum, dintr-o decizie CCR, potrivit căreia „împiedicarea prezentării și refuzul de a dezbate o moțiune de cenzură deja depusă sunt contrare Constituției întrucât acest lucru ar echivala cu eliminarea posibilității Opoziției parlamentare de a cenzura și controla deciziile guvernamentale de angajare a răspunderii”. „Derularea calendarului moțiunii de cenzură este obligatorie, pentru că nerespectarea procedurii înseamnă încălcarea Constituției. Astăzi (marți – n.r.) voi comunica Guvernului moțiunea de cenzură”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a precizat că a primit la cabinetul parlamentar toate semnăturile în original ale inițiatorilor moțiunii de cenzură (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel