PMP atrage atenția asupra „bătăii de joc“ la adresa fermierilor. Simionca: Ministerul Agriculturii i-a anunțat pe Facebook

Sursă foto: Facebook Ionuț Simionca
Sursă foto: Facebook Ionuț Simionca

Secretarul general al PMP, Ionuț Simionca, atrage atenția față de problemele pe care le întâmpină fermierii români.

Partidul Mișcarea Populară atrage atenția asupra dificultății pe care fermierii români au întâmpinat-o când au vrut să se înscrie pentru finanțări nerambursabile:

„Bătaie de joc la adresa micilor fermieri

Secretarul general al PMP Ionut Simionca: Micii fermieri care urmau să se înscrie vineri pentru finanțări nerambursabile de 5.000 de Euro au fost puși în dificultate prin publicarea în Monitorul Oficial al României a procedurii de înscriere.

Aceștia au aflat că proiectele nu pot fi depuse prin împuterniciți decât în baza unei #procuri notariale.

Azi dimineață, așa cum arată fotografii publicate în presă, aceștia au luat cu asalt cabinetele notariale care nu se așteptau nici ele la un asemenea aflux.

Dar, ce să vezi, astăzi la ora 16.24, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale i-a anunțat pe Facebook pe potențialii beneficiari că împuternicirea notarială solicitată în conformitate cu prevederile OMADR nr. 134/2022 privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru măsura

„Microgranturi în domeniul agroalimentar“ poate fi depusă și ulterior completării formularelor de înscriere în sistemul informatic IMM RECOVER“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Mișcarea Populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel