PMB investește într-un nou proiect de zeci de milioane de euro

Primăria Capitalei vrea să investească aproximativ 23,4 milioane de euro pentru refacerea şi modernizarea patinoarului "Mihai Flamaropol", precum şi pentru realizarea spaţiilor adiacente necesare desfăşurării activităţilor sportive şi de agrement. Termenul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor ar urma să fie de doi ani, scrie prosport.ro.

Printr-un anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitatie.ro, municipalitatea anunță că vrea să contracteze, prin licitaţie deschisă, un operator economic care să se ocupe atât de proiectarea, cât şi de executarea lucrărilor pentru refacerea şi modernizarea patinoarului artificial "Mihai Flamaropol", dar şi a spaţiilor adiacente necesare desfăşurării activităţilor sportive şi de agrement. 

Valoarea totală estimată a contractului este de 105.255.120 de lei (aproximativ 23,4 milioane deeuro), fără TVA, fondurile fiind alocate din bugetul local. 

Durata contractului sau a acordului-cadru va fi de 36 de luni începând de la data atribuirii contractului, dintre care 24 de luni pentru proiectare şi execuţia lucrărilor şi 12 luni pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă, ulterior recepţiei făcute după terminarea lucrărilor la obiectivul de investiţie. Contractul poate lua forma unei asocieri şi va fi atribuit firmei care va depune oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, se mai arată în anunț.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie, orele 10:00, licitaţia urmând a fi organizată, la sediul municipalităţii, în aceeaşi zi, cu începere de la orele 11:00.

Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat pentru Mediafax, la jumătatea lunii februarie, că noua constucţie va fi compusă dintr-un patinoar, o sală multifuncţională, un bazin semiolimpic şi un centru de recuperare medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel