PMB: A fost modernizat sistemul de semaforizare pe Şoseaua Colentina şi pe Calea 13 Septembrie

[] []

11 sep 2019 / 11:15
Salveaza PDF Comentarii

Primăria Capitalei a anunţat, miercuri, că a fost modernizat sistemul de semaforizare pe Şoseaua Colentina şi pe Calea 13 Septembrie, investiţie ce contribuie substanţial la fluidizarea circulaţiei. 

'Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, a integrat Calea 13 Septembrie şi Şoseaua Colentina în Sistemul de Management al Traficului Bucureşti (BTMS). Până la sfârşitul anului vor fi integrate în BTMS alte trei artere principale: Şoseaua Giurgiului, Calea Griviţei şi Bulevardul Camil Ressu', se precizează într-un comunicat al PMB.

Conform aceleiaşi surse, Compania Municipală Managementul Traficului mai are în proiectare modernizarea altor 101 intersecţii semaforizate, urmând ca lucrările să fie încheiate până la finalul anului următor. 'Integrarea intersecţiilor semaforizate din Capitală în BTMS înseamnă reducerea timpilor de deplasare, fluidizarea circulaţiei în zonele controlate de sistem, fiabilitate crescută a echipamentelor, consum redus de energie şi performanţe crescute, prioritizarea în intersecţii pentru mijloacele de transport în comun şi existenţa unui punct unic de control al întregului sistem', se mai menţionează în comunicat. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24