Plictiseala, inamicul cel mai mare al celor aflați în Arestul Poliției Capitalei

Timpul trece greu pentru cei aflați în Arestul Poliției Capitalei, inclusiv pentru Elena Udrea, Radu Mazăre sau Adrian Sârbu, aceștia optând pentru diverse activități în spatele gratiilor.

Astfel, fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, citește, scrie, face sport și arată bine, spunea Ruxandra Dragomir, vineri, după ce și-a vizitat prietena. Nu are o sală de sport, dar face sport alături de colegele sale, în celula de doar câțiva metri pătrați.

În schimb, Radu Mazăre preferă să citească, dar, nemulțumit de lumina din arest, i-a cerut fiului său, Răducu Mazăre, să-i aducă o lampă de miner. 

"Citește, i-am dus lampă din aia de miner. Nu au lumină, au un singur bec amărât care nu prea luminează și nu văd. Își pune dintr-aia pe cap și citește. I-am adus și cărți, spre exemplu «Lumea în următorii 100 de ani», de George Friedman", a povestit Răducu Mazăre, la intrarea în Arestul Central.

Fiul lui Radu Mazăre, după vizita în arest la tatăl său: Îi lipsesc soarele şi sportul

Marian Vanghelie nu scrie, nu citește, dar stă de vorbă cu colegii de celulă, între aceștia aflându-se și Radu Mazăre.

Tot în Arestul Poliției Capitalei se află și fostul boss de la Pro TV, Adrian Sârbu, care a adresat, potrivit unor surse, o cerere conducerii instituției pentru a-i permite să participe la activități gospsodărești, respectiv să măture pe lângă arest, să spele pe jos, doar ca să nu mai stea toată ziua în celulă, relatează Antena 3.

Adrian Sârbu, aniversare după gratii. Alma Sârbu, apel la apropiați

Radu Mazare, primarul suspendat al municipiului Constanța, dezvăluia la mijlocul lunii martie că Arestului Poliției Capitalei, plin de VIP-uri din lumea politicii și a mediului de afaceri, i se mai spune și "Beciul Domnesc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel