Plic care ar putea coține cianură, descoperit la Casa Albă

Un plic despre care se presupune că ar conține cianură a venit săptămâna aceasta la Casa Albă, a relatat marți postul de televiziune CNN, citând un purtător de cuvânt al Secret Service, serviciul însărcinat cu securitatea președintelui american.

”Luni, 16 marți 2015, un plic a fost primit de serviciul de supraveghere a corespondenței de la Casa Albă. Prima analiză biologică a fost negativă. Cu toate acestea, la 17 martie 2015, testul chimic a revelat prezența probabilă a cianurii”, a indicat pentru canalul menționat de televiziune purtătorul de cuvânt al Secret Service, Brian Leary, scrie Agerpres.

”Eșantionul a fost transportat la o altă facilitate pentru confirmarea rezultatelor”, a adăugat el.

O anchetă este în curs de desfășurare, a mai spus purtătorul de cuvânt al Secret Service, refuzând să ofere mai multe date despre acest caz.

Persoana care a deschis plicul nu a fost expusă la cianură, a afirmat pentru CNN, sub rezerva anonimatului, un responsabil al forțelor de ordine.

Acest incident intervine după o serie de episoade care au afectat reputația Secret Service, scrie AFP.

Noul director al acestui serviciu de elită, Joseph Clancy, a trebuit să recunoască mai devreme, în cadrul audierilor din Congres, că există o problemă legată de alcool în cadrul Secret Service, după ce la 4 martie doi agenți cu experiență Secret Service au lovit cu mașina o barieră de securitate de la Casa Albă, după o noapte de petrecere cu alcool. Ei nu au fost însă reținuți și nu li s-a efectuat nici testul de alcoolemie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel