Pleșoianu, revenire surprinzătoare: Au fost unii ultragiați că am publicat poză cu turban

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a revenit în mediul online. 

„Faraonu', tot primar? Mamutu' radioactiv, tot prezident? Clocotilda, tot penibilă?

P.S. Sper că nu dormiți... Că mai am comunicări importante pentru țară!”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook, unde a și postat o imagine cu el cu turban. 

Într-un alt mesaj spunea: „Pentru că au fost unii ultragiați când am mai publicat o poză cu turban, mai public una... Evident, nu mă calific. Nu fac parte din corul propagandei. Propaganda "bună" zice că cică unii sunt un fel de divinități, iar alții un fel de demoni. Dacă ar fi după mine, propaganda ar da faliment, iar pe Pământ ar conduce doar oameni zdraveni la cap și la suflet. ...Nu există state imaculate și state întunecate. Asta este o imbecilitate! Există industrie de armament și niște "șmecheri" care ne împing către prăpastia unui război al tuturor împotriva tuturor. Fie să nu fim atât de ignoranți încât să îi lăsăm să ne determine să ne facem singuri zob!...O noapte vie!”

Iată și imaginea cu Liviu Pleșoianu publicată pe Facebook:

2. -imagine fara descriere- (liviu_plesoianu_facebook_19031600.jpg)

VEZI ȘI: Pleșoianu, război împotriva Dianei Șoșoacă: Mă întreabă niște deștepți CU CRĂCI dacă m-am dat cu USR-ul

Amintim că, în februarie, Liviu Pleșoianu spunea, tot pe Facebook, că publică ultima postare politică „de pe această pagină”.

„Le mulțumesc celor care au priceput ce am făcut și ce am încercat să fac din 2015 și până acum. Le mulțumesc și celor care îmi dau lecții despre curaj și ieșit în stradă. (...) În ce mă privește, sunt împăcat cu mine însumi”, a precizat acesta. 

„Fie să FIM oameni LIBERI! E mai important decât orice......Începând din această clipă, această pagină va fi despre altceva. Ceea ce voi face eu de aici înainte va fi despre altceva și despre altcumva. Pentru că utopic nu e să crezi că lumea poate fi schimbată în bine, ci să insiști că ea mai poate continua așa cum este acum...”, a conchis atunci Liviu Pleșoianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel