Pleșoianu protestează: Nu votez această porcărie

Bogdan Cotigă / 25 sep 2018 / 11:50 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Pleșoianu
Descriere foto: Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu critică forma în care se dorește adoptarea legii "offshore" în Camera Deputaților, după ce luni aceasta a fost votată în Senat.  

 

"Nu contați pe votul meu pentru această porcărie! Oricum nu era în regulă că am acceptat să înghețăm redevențele, pragurile și regimul fiscal pe toată perioada derulării acordurilor petroliere offshore. Acum introduceți amendament prin care adăugați "inclusiv pe durata oricăror prelungiri subsecvente"?!? ...Pe bune!?? Sunt în dezacord total cu această modificare! Voi reveni cu detalii și referitor la celelalte modificări", a scris Pleșoianu pe Facebook. Pleșoianu a postat și câteva extrase controversate din proiectul de lege.

 (w670)

(w670)

 

Varianta finală, avizată de Dragnea

Preşedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, a anunţat marţi că proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore va intra în dezbaterea comisiilor de specialitate săptămâna viitoare, decizia fiind luată după o discuţie cu Liviu Dragnea. 'Am vorbit puţin mai înainte cu domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi pentru că avantajul României, obţinut în cursul lunii iulie, în urma formei finale aprobate de Camera Deputaţilor pentru legea offshore trebuie menţinut, legea nu va fi supusă analizei comisiilor reunite astăzi (marţi - n.r.), urmând să cântărim foarte bine toate implicaţiile şi influenţele asupra bugetului de stat şi avantajele pe care trebuie să le conserve statul român', a declarat Iancu, la Parlament. El a adăugat că marţi vor fi colectate amendamentele de la deputaţi, iar săptămâna viitoare proiectul de lege va intra în dezbaterea comisiilor 'pentru o analiză foarte atentă cu un singur obiectiv - menţinerea avantajului dobândit deja de către România'.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26