Plătești 25 de lei și mănânci câte pizza poți. Radu Herjeu, enervat: Am ieșit instant!

pizza
pizza

Plătești o dată și mănânci cât poți este promovarea care l-a enervat pe Radu Herjeu. 

”Pentru că am și eu momentele mele de credulitate, îmi zic: "ia să profit de generozitatea capitaliștilor și să mănânc câte pizza pot cu doar 25 de lei".

Așa că mă înființez la Pizza Hut și ascult nerăbdător "instrucțiunile". Cum ar fi trebuit să mă aștept, totul e doar o cacialma, o mare bătaie de joc, ambalată sclipicios pentru atragerea naivilor. Care, de jenă, probabil, nu s-ar ridica să plece, aflând "condițiile".

Deci, comanzi o pizza mică (care chiar e mică), aștepți 15 minute până ți-o aduce. O mănânci pe toată (!!!) (și dacă nu îți place?), după care comanzi altă pizza mică. Aștepți alte 15 minute. O mănânci pe toată. După care... da, ați ghicit... mai comanzi o pizza mică. Și aștepți...

Deci, ca să mănânci echivalentul cantitativ al unei pizze medii, trebuie să stai în restaurant cam 75 de minute. Evident, cei mai mulți vor renunța rapid să tot aștepte, așa că vor pleca cu mult înainte de a mânca tot "ce pot".

Din fericire, eu nu am jenă în astfel de situații în care simt că cineva vrea să mă păcălească, așa că am ieșit instant. Și voi mai călca într-un Pizza Hut... da, da, exact atunci!” a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel