Plângeri penale, miniștri. Chirieac: ”Să se aplice legea!”

Guvernul României
Guvernul României

Ce se va întâmpla cu plângerile penale făcute la Parchetul General, împotriva miniștrilor din Guvern, în cazul în care nu se confirmă informațiile semnalate?

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat ce se poate întâmpla, într-o intervenție telefonică, duminică, la România Tv, cu aceste dosare, care sunt deschise la Parchet, în care mai mulți miniștri sunt vizați:

”Dacă nu se aplică prevederea aceea din Cod, denunțul calomnios, atunci să tot ai plângeri penale!” a remarcat analistul.

”Dacă s-ar aplica prevederea cu denunțul calomnios - și am înțeles că este prevedere - atunci nu te-ai mai năpusti cu plângerea penală că ai visat noaptea nu știu ce. Să se aplice legea! E foarte simplu. V-am denunțat, nu e adevărat ce am mințit despre dvs.... suport consecințele legii că am făcut statul să piardă bani, să piardă vremea!”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Reamintim că numai în ultima lună, Parchetul General a declanşat două anchete împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi respectiv a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

Vezi și: Protest magistrați la Curtea de Apel București, duminică după-amiaza



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel