Plângere penală pentru învățătoarea care ar fi luat șpagă

spaga1
spaga1

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a sesizat luni Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 cu privire la presupusele false penale săvârșite de învățătoarea de la Școala Numărul 10 din Capitală.

Aceasta ar fi cerut părinților bani pentru cadouri. De asemenea, inspectorii au chemat-o pe învăţătoare la raport, dar aceasta nu a venit, pe motiv că e plecată din localitate. Marian Banu, inspector ISMB, consideră că este unul dintre cele mai grave cazuri de acest gen petrecute într-o şcoală din România.

O comisie specială de la inspectorat va analiza situaţia învăţătoarei, care risca sa fie exclusa din învăţământ, anunță Antena 3.

Reprezentanţii ISMB au contactat-o şi pe femeia care a făcut denunţul, mama unui elev de la clasa învăţătoarei, aceasta neaflându-se în prezent în București, şi au invitat-o la discuţii tot începând din 6 ianuarie.

O înregistrare video obţinută de mass-media a arătat faptul că o învăţătoare le-a cerut părinţilor elevilor ei să cumpere cadouri pentru toate cadrele didactice, dar şi pentru bodyguarzi, femei de serviciu şi asistente medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel