EXCLUSIV  Plângere pe numele lui Mircea Badea. Victor Ciutacu: O mizerie! Îl susțin

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a declarat, pentru DCNews, că l-a avertizat pe Mircea Badea în legătură cu ce ar putea păți în cazul în care va cita mesajul protestului anti-PSD pe post și că îl susține în cauza de la CNA.  

Victor Ciutacu este alături de amicul său, Mircea Badea, după ce a apărut o sesizare la CNA cu privire la faptul că jurnalistul Antenei 3 a pronunțat "M**E PSD" pe post.

"Deci președintele României poate să spună că M**e PSD este un mesaj de protest, domnul Liiceanu a făcut o adevărată filosofie a m**ei pe Contributors dacă îmi aduc bine aminte, ne-au explicat toți intelectualii de rasă ce minunată e asta. Iar colegii lor de ieșit în stradă îl reclamă pe Badea că nu respectă standardele audiovizualului? Păi a citat exact mesajul de protest, ca să îl citez și eu la rândul meu pe președintele României. Eu i-am spus de la vremea respectivă că o să îl ardă ăștia, că o să îl dea exemplu. Dar, mă rog, e opțiunea lui, și-a asumat-o și bine face, dacă mă întrebați pe mine. Dar e o mizerie ce se întâmplă. În plus, ăia de la CNA au început să aibă standarde? Dar când se dădea pe posturi în toată splendoarea ei plăcuța cu m**e PSD era ok? Nu pot decât să fiu solidar cu Mircea, dar din nefericire nu am cu ce să îl ajut", a declarat Victor Ciutacu pentru DCNews.

În cazul în care va fi amendat în urma acestei reclamații, Victor Ciutacu a declarat că îl va susține pe Mircea Badea la un eventual protest în fața CNA. "Dacă mai vrea să facă un protest în fața CNA-ului ca în vremurile de odinioară când ieșea lumea din convingere, cu cea mai mare plăcere îl susțin!", a declarat Victor Ciutacu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel