EXCLUSIV  Plângere pe numele lui Badea. Radu Tudor: E absurd! Ceea ce mă șochează...

Mircea Badea
Mircea Badea

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, pentru DC News, cazul protestatarului care l-a reclamat pe Mircea Badea că a folosit în emisiune sintagma M**e PSD, după ce el își schimbase numarul la mașină cu aceeași sintagmă. 

"Noi, ca jurnaliști, ne expunem acestor plângeri făcute la CNA și nu cred că este ceva care să ne determine să nu ne facem meseria în continuare. Ceea ce mă șochează este nivelul imens de vulgaritate care domină societatea românească, o vulgaritate care însoțește o ură bolnavă din partea cercurilor care își contestă adversarul politic. Și sunt cercuri diferite și adversari diferiți. Dar vulgaritatea plus ura generează o situație extrem de respingătoare, un moment extrem de urât pentru țara noastră”, a spus jurnalistul.

„E absurd!”

„Este exact ceea ce n-ar fi trebuit să avem în anul Centenarului. E absurd să condamni pe cineva pentru un cuvânt pe care tu însuți l-ai folosit în nenumărate mesaje publice. Dacă am ajuns la o definire absolut nefericită a acestui cuvânt extrem de vulgar drept o opinie politică, ajungem și la aberații de acest fel, în care autorul unei înjurături să facă plângere împotriva cuiva care a folosit aceeași înjurătură, eventual", a mai spus Radu Tudor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel