UPDATE Plan ROȘU de Intervenție - Cinci victime într-un accident în județul Satu Mare - VIDEO

Accident auto. foto ilustrativ
Accident auto. foto ilustrativ

Un accident rutier in care sunt implicate 3 autoturisme a fost înregistrat in localitatea Gherța Mică, pe DJ 109L, județul Satu Mare.

UPDATE

Accidentul produs sâmbătă în judeţul Satu Mare, în urma căruia cinci persoane au fost rănite, fiind activat planul roşu de intervenţie, a fost provocat de un şofer care a pătruns pe contrasens, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"În fapt, un bărbat de 37 de ani, din Batarci, care conducea un autoturism pe DJ 109 L, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Gherţa Mică, apoi ambele autoturisme au ricoşat într-un al treilea autoturism condus de o femeie de 39 de ani care domiciliază in Spania. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat ca şoferii nu au consumat alcool. Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale din prima maşină: o femeie de 48 de ani, un copil de 5 ani şi un pasager de 20 ani. Din a doua maşină au fost răniţi şoferul şi o pasageră", au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Potrivit ISU Satu Mare, printre răniţi se află o femeie însărcinată care a suferit un traumatism de membru inferior şi un copil de cinci ani cu traumatism cranian. Celelalte trei victime au suferit diferite traumatisme.

VIDEO

Știrea inițială

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă seara pe DJ 109L, în localitatea Gherţa Mică, fiind activat planul roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate trei autoturisme şi au rezultat cinci victime. Printre răniţi se află o femeie însărcinată care a suferit un traumatism de membru inferior şi un copil cu traumatism cranian. Celelalte trei victime au suferit diferite traumatisme.

ISU precizează că, având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost trimise de urgenţă o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel