Urmărește emisiunea live


Plajele australiene s-au redeschis. Ce activități ai voie să faci

Plajele din Sud-Estul orașului australian Sydney s-au redeschis de astăzi, semn că mai multe restricții ar trebui ridicate.

Plajele din Sud-Estul orașului australian Sydney s-au redeschis de astăzi, semn că mai multe restricții ar trebui ridicate, transmite 9 News

Statul New South Wales a înregistrat doar șase noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, un semn că situația ar putea intra sub control.

Doar câteva activități

Plajele din Coogee, Maroubra și Clovelly pot fi vizitate pentru câteva activități precum joggingul în nisip, plimbările, înotatul și surfingul. Acestea au fost închise pe 28 martie de către Consiliul din Randwick, pentru a descuraja adunarea de grupuri mari de oameni.

Bineînțeles, vizitatorii plajelor vor trebui să stea la 1,5 metri distanță unul de celălalt, iar grupurile nu pot depăși două persoane.

Supraveghere temeinică

Statul pe plajă sau la plajă nu sunt încă permise, iar autoritățile vor continua să monitorizeze aceste domenii pentru a se asigura că publicul respectă regulile.

Piscinele naturale din orașul Randwick sunt încă închise, fiindcă sunt subiectul ordinelor de restricție impuse de lege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel