Plafonul parcării subterane din aeroportul Otopeni a cedat. Apă şi pietriş peste maşini

Foto: Captură RomaniaTV
Foto: Captură RomaniaTV

Şoferii care şi-au lăsat maşinile în parcarea de la subsol a Aeroportului Otopeni s-au trezit cu ele pline de apă şi pietriş. Asta pentru că o parte a plafonului a cedat. Acum, reprezentanţii aeroportului dau vina pe cei care au făcut lucrările de reabilitare. 

O cantitate mare de apă s-a scurs pe maşinile din parcarea Sosiri a Aeroportului "Henri Coandă", din cauza unor lucrări necoforme la nivelul superior al parcării, anunţă Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care solicită posesorilor autoturismelor afectate să anunţe imediat personalul parcării.

"Azi, sâmbătă 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la aeroportul Henri Coandă. Acestea au avut că rezultat antrenarea unei cantităţi semnificative de apa către nivelul inferior, aceasta scurgandu-se pe autovehiculele parcate acolo", anunţă CNAB, care precizează că întreaga activitate din zona de şantier cade în responsabilitatea prestatorului lucrărilor de reparaţii.

Compania le transmite posesorilor autoturismelor afectate să anunţe imediat personalul parcării pentru constatarea daunelor şi luarea măsurilor ce se impun, inclusiv pentru acordarea de despăgubiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel