Plăcintă, din spatele gratiilor: Mi-am luat ceas nou. Am dat cinci pachete de țigări

Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare, a participat la un eveniment studențesc, unde a vorbit despre viața lui dinainte de arestare și cea de acum, din spatele gratiilor. 

"M-am născut într-o familie unde am avut parte de libertate și am avut ocazia să o iau pe multe căi. Ca individ sunt rațional, dar îmi e greu să mă hotărăsc. Sunt indecis. Ba vreau, ba nu vreau. Și atunci m-am gândit să hotărăsc totul pe loc", a început Andrei Plăcintă discuția cu tinerii prezenți. 

Pressalert.ro scrie că tânărul vorbea și râdea mult, dar și că "era fericit că are un ceas nou pentru care a fost nevoit să dea cinci pachete de țigări, dar e mândru că s-a lăsat de fumat".

VEZI și: Andrei Plăcintă, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă de omor şi ultraj

"La un moment dat, m-am îndrăgostit, dar eram ca lipitoarea", a spus Andrei. Relația de cuplu a adus cu ea certuri, frustrări și tensiuni care s-au acumulat de-a lungul vremii. "Ne-am certat pe stradă și a venit unul să se bage. M-a întrebat ce am cu fata. Eu l-am jignit, dar după scurt timp a venit cu alți 10. M-am urcat în mașină și am vrut să plec, dar din greșeală l-am lovit pe unul dintre ei", a povestit Andrei momentul care l-a trimis în spatele gratiilor. 

"În închisoare există civilizație, dar ești ca într-o colivie. Nici de cer nu poți să te bucuri, pentru că nu îl vezi din plin. Sper și sunt sigur că din asta voi învăța să apreciez simplitatea vieții", a conchis el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel