Pitești: Un motociclist, polițist de două decenii, a murit pe loc în urma unui accident grav

Motociclistul a murit, din păcate, pe loc
Motociclistul a murit, din păcate, pe loc

Un motociclist de 41 de ani din Pitești a murit pe loc într-un grav accident de circulație din zona Kaufland Craiovei.

Conform Ziarulargesul.ro, incidentul s-a întâmplat pe strada Exercițiu, unde Gheorghe N., de 65 de ani, din municipiu, circula cu o Dacia Logan taxi dinspre Centrul Militar Piteşti. La un moment dat, şoferul a virat spre stânga cu intenţia să intre în parcarea magazinului Kaufland fără să se asigure. Luat prin surprindere de manevra taximetristului, un bărbat care circula din sens opus cu o motocicletă nu a putut evita accidentul şi s-a izbit cu forţă de partea lateral dreapta a Loganului.

Impactul a fost atât de violent, încât motociclistul s-ar fi lovit mai întâi cu barba de parbrizul autoturismului pe care l-a spart, casca de protecţie i-a zburat de pe cap şi a fost aruncat câţiva metri în aer. La contactul cu asfaltul, motociclistul s-a rănit extrem de grav, la locul accidentului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă, precum şi comisarul-şef Mihai Neagoe, şeful Poliţiei Argeş. Din nefericire, echipa medicală nu a putut face altceva decât să constate că victima murise pe loc.

Motociclistul era polițist de 21 de ani

Ulterior s-a stabilit că motociclistul se numea Bogdan N., avea 41 de ani, era poliţist de proximitate la Secţia 3 Piteşti şi se afla în timpul său liber. Absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia 2000, Bogdan N. lucra în poliţie de 21 de ani, iar din 2003 era încadrat la poliţia argeşeană. „Este o pierdere imensă pentru IPJ Argeș și exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate. Cauza și dinamica accidentului vor fi stabilite în urma cercetărilor”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel