Pitești: Mamă, tată și fiu, trimiși în judecată pentru camătă

Polițiștii au înaintat cererea de trimitere în judecată
Polițiștii au înaintat cererea de trimitere în judecată

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal pentru infracțiuni de șantaj, violare de domiciliu și camătă.

Conform Ziarulargesul.ro, în perioada aprilie 2020 – ianuarie 2021, un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, ajutat de soţia sa de 47 de ani şi de fiul lor de 20 de ani, ar fi pretins şi primit, prin constrângere, de la un bărbat de 60 de ani dintr-o comună din Olt, aproximativ 14.000 de lei în contul unei datorii pe care fiul său o avea. Pentru a obţine banii, cei trei s-au dus acasă la sexagenar şi au intrat peste el ameninţându-l că-l lasă fără animalele din gospodărie dacă nu plăteşte datoria.

După depistarea în flagrant, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis la aceeași data de Judecătoria Pitești, polițiștii, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la locuința persoanei bănuite, ocazie cu care au găsit suma de aproximativ 10.000 de lei a cărei proveniență nu a putut fi justificată, context în care banii au fost ridicaţi pentru continuarea cercetărilor. Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel