Pitești: Fast-food din Trivale, închis de polițiștii locali

Fast-foodul din cartierul piteștean Trivale fusese somat înainte
Fast-foodul din cartierul piteștean Trivale fusese somat înainte

La începutul acestei săptămâni, agenţi din cadrul Compartimentului Activități Comerciale al Poliţiei Locale Piteşti au efectuat multiple controale la restaurantele şi barurile situate pe raza municipiului având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și alte aspecte privind legislația în vigoare.

Potrivit Ziarulargesul.ro, ca urmare a controlului, unui agent economic din cartierul Trivale i-a fost suspendată activitatea de alimentație publică de tip fast-food până la intrarea în legalitate și amendat cu 400 de lei în conformitate cu prevederile OG nr. 99/2000 republicată, din cauză că localul funcționa fără a deține autorizație emisă de Primăria Pitești aşa cum este stabilit de Codul fiscal. Cu alte cuvinte, administratorul nu plătea nici impozitele, și taxele aferente nici asigurările sociale.

„Menționăm că respectiva unitatea de alimentație publică a mai fost avertizată anterior pentru aceeași faptă, fiindu-i stabilit termen de intrare în legalitate. Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, a transmis Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel