Pitești: Doi bărbați și o femeie au făcut scandal de mai multe ori în aceeași noapte. S-a lăsat cu mersul la Secție

Imagine cu rol ilustrativ. Foto: ToNic-Pics via Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ. Foto: ToNic-Pics via Pixabay

Un bărbat a ajuns în această dimineață la Secția 3 Poliție Pitești pentru a fi audiat în legătură cu un scandal care a avut loc în cursul nopții trecute, într-un bloc din Trivale, zona Montanstar.

Potrivit Ziarulargesul.ro, în jurul orei 02:00 dimineața, Poliția Locală Pitești a fost sesizată că un scandal a izbucnit în blocul MS2. La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar agenții locali au depistat trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste între 20 și 25 de ani, care se certau. Aceștia au fost amendați, iar polițiștii locali s-au retras.

„În cursul dimineţii, mai exact la ora 05:10, polițiștii locali au fost chemați din nou la aceeași adresă, deoarece, de această dată, cele trei persoane încercau să spargă ușa locuinței pe care tot ele o aveau închiriată. Ajunși la fața locului, colegii noştri au constatat că unul dintre bărbați avea asupra sa și un cuțit cu care, spunea el, încerca să spargă ușa apartamentului. Acesta a fost imobilizat şi dezarmat, după care s-a luat legătura cu Secţie 3 Poliţie pentru preluarea celui în cauză şi continuarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel