Pitești: Doi bărbați și o femeie au făcut scandal de mai multe ori în aceeași noapte. S-a lăsat cu mersul la Secție

Imagine cu rol ilustrativ. Foto: ToNic-Pics via Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ. Foto: ToNic-Pics via Pixabay

Un bărbat a ajuns în această dimineață la Secția 3 Poliție Pitești pentru a fi audiat în legătură cu un scandal care a avut loc în cursul nopții trecute, într-un bloc din Trivale, zona Montanstar.

Potrivit Ziarulargesul.ro, în jurul orei 02:00 dimineața, Poliția Locală Pitești a fost sesizată că un scandal a izbucnit în blocul MS2. La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar agenții locali au depistat trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste între 20 și 25 de ani, care se certau. Aceștia au fost amendați, iar polițiștii locali s-au retras.

„În cursul dimineţii, mai exact la ora 05:10, polițiștii locali au fost chemați din nou la aceeași adresă, deoarece, de această dată, cele trei persoane încercau să spargă ușa locuinței pe care tot ele o aveau închiriată. Ajunși la fața locului, colegii noştri au constatat că unul dintre bărbați avea asupra sa și un cuțit cu care, spunea el, încerca să spargă ușa apartamentului. Acesta a fost imobilizat şi dezarmat, după care s-a luat legătura cu Secţie 3 Poliţie pentru preluarea celui în cauză şi continuarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel