Pistol, găsit în cabina de probă a unui mall din Capitală

Pistol, găsit în cabina de probă a unui mall din Capitală / Foto: Pixabay
Pistol, găsit în cabina de probă a unui mall din Capitală / Foto: Pixabay

Panică într-un mall din Capitală. O armă letală și un încărcător au fost găsite într-o cabină de probă.

Un angajat al unui mall din București a găsit într-o cabină de probă un pistol și un încărcător, uitate într-o geantă. Acesta a sunat imediat la 112. Polițiștii au ridicat arma și au constatat că era vorba de muniție reală. Ulterior, oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat persoana care a uitat arma. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani.

Acesta a negat inițial faptul că pistolul i-ar aparține. Individul a fost apoi arestat preventiv 30 de zile pentru deținere de armă letală în mod ilegal, arată un comunicat al forțelor de ordine din Capitală.

Armă de tip letal, cu glonț 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis Agerpres, marţi, în jurul orei 16:00, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că într-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol.

Bărbatul de 36 de ani a negat că pistolul i-ar aparține


"Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ, iar în aceeaşi geantă se afla şi un încărcător cu opt cartuşe. Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine", precizează oamenii legii.

Bărbatul, arestat preventiv


Sursa citată menţionează că bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, a fost arestat preventiv.

Poliţia Capitalei informează că cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel