Piste de biciclete în București. O nouă victorie a PMB, în instanță

Tribunalul Bucuresti a respins contestația companiei Vesta referitoare la realizarea pistelor de biciclete de pe raza Municipiului București.

Primăria Capitalei anunță că Tribunalul București a respins contestația companiei Vesta făcută împotriva procedurii de achiziții de vopseluri și indicatoare rutiere inițiată de Compania Municipală Managementului Traficului, se arată într-un comunicat de presă.

Procedura respectivă a fost demarată pentru realizarea pistelor de biciclete de pe rază Municipiului București.

Compania Municipală Managementul Traficului (CMMTB) are un contract cu Primăria Capitalei pentru proiectarea și execuția a 39 de km de piste de biciclete în Municipiul București. Este pentru a două oară când compania Vesta pierde un proces intentat împotriva Primăriei Capitalei și CMMTB, întrucât Vesta ceruse în instanța și suspendarea contractului de delegare a serviciului public privind organizarea și optimizarea circulației rutiere și pietonale, precum și organizarea sistemelor de semaforizare și semnalizarea. Și în acest caz, instanța a respins că neîntemeiată acțiunea companiei Vesta”, se arată în comunicat.

”Decizia instanței reconfirmă faptul că firmele care au căpușat ani la rând bugetul Capitalei încearcă, fără succes, să blocheze proiectele de dezvoltare a orașului și activitatea companiilor al căror acționar majoritar este Municipiul București”, se mai arată în comunicatul PMB.

Citește și:

Firea: Ne-am fi dorit ca bugetul Capitalei să fie mai bogat, nu unul de austeritate

Vești bune de la PMB privind reabilitarea rețelei de termoficare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel