UPDATE: Poliția a deschis dosar penal / Pisică în travaliu, schingiuită de doi copii. Au vrut să o taie cu un ciob să-i scoată puii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

O pisică în travaliu a fost bătută și chinuită de doi copii, în Brăila. Aceștia au vrut să-i scoată puii din burtă.

UPDATE: Poliţiştii din Brăila au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini cu o pisică schingiuită de doi copii, scrie adevarul.ro.

"Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spaţiul public cu o pisică ce ar fi fost schingiuită. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul transmism.

____________________________________________________________________

UPDATE: Animalul nu a supraviețuit.

"Pisicuţă în travaliu bătută şi schingiuită de doi copii. I-au băgat un băţ în anus şi se pregăteau să o taie cu cioburi să îi scoată puii... Martori au fost alţi copii care i-au împiedicat să facă ororile! Brăila, ca să ştie toată lumea, zona Plantelor, un cartier de oameni egoişti cărora le pasă doar de burţile lor, în general!", a scris Gabriela Cadir, femeia care a făcut cunoscut cazul pe Facebook.

"Pisicuţa încă trăieşte, dar în comă cu şanse minime. Sper într-o minune! A făcut două perfuzii şi acum este la mine, între sticle cu apă fiartă, pentru că temperatura corpului ei este sub 33 de grade. Noaptea asta e decisivă!", a menționat aceasta în comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel