Piperea: Dragnea, un subiect care parazitează

Piperea la TVR. foto: captura video
Piperea la TVR. foto: captura video

Avocatul Gheorghe Piperea şi-a publicat demisia din funcţia de consilier pe facebook, "pentru ca să nu apară speculaţii".

"Nu este o demisie pe facebook, ci este una normală. Am scris-o pe facebook ca să nu apară de prin PSD oameni care să spună că au determinat ei demisia mea" a precizat fostul consilier al premierului Tudose în emisiunea România 9, moderată de Ionuţ Cristache, de la TVR.

El a precizat că nu e în război cu PSD şi că nu vrea să ocupe "abuziv" agenda publică: "Sunt un pic uimit că a stârnit atâta emoţie o opinie a mea, un simplu cetăţean, din care ar rezulta, într-un fel sau altul, că ar trebui să se oprească această telenovelă. Cred că în următoarele trei luni, pot să fac pariu, vom discuta un singur subiect: Dacă să i se ridice sau să nu i se ridice imunitatea parlamentară domnului Dragnea. Celelalte vor trece în plan secund. Vreau să mă concentrez pe businessul meu, pentru că de mai mult de o săptămână, discuţiile care se fac, şi sunt destul de înverşunate, se fac pe Codul Fiscal şi aş fi vrut să mă concentrez pe acest lucru. A apărut, însă, acest subiect care o să paraziteze opinia publică, aşa cum se întâmplă de 10 luni de zile."

"În curând o să închid pagina de facebook", a mai spus avocatul. "Eu consider că Liviu Dragnea şi-ar face lui însuşi un bine, apropiaţilor lui ;i chiar PSD-ului dacă ar face un pas în spate şi ar demonstra într-un an, o jumătate de an printr_o clasare că nu este nevinovat. Domnul Dragnea ar putea avea şansa să devină - îmi pare rău că spun acest cuvânt - un stâlp al democraţiei. Nu va face, însă acest lucru, şi asta pentru că probabil că, cu sprijinul imunităţii parlamentare, se simte mai puternic.", a mai declarat avocatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel