Pilotul de raliu Vali Porcișteanu, acuzații grave din partea soției: Cei din parc au sunat la 112, s-au speriat de țipete

Pilotul de raliu Vali Porcișteanu a fost implicat, marți seară, într-un incident în urma căruia fosta sa soție l-ar acuza că a lovit-o cu mașina.

„În cursul serii de 6 iulie, polițiștii din cadrul PolițieI Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești”, a transmis, miercuri, 7 iulie, IPJ Argeș.  

Vali Porcișteanu a confirmat, miercuri după-amiază, la Antena 3, incidentul, însă, spune că fosta soție nu a pățit nimic.

„A fost un mic incident. Eram în parc, iar la plecare fiica era urcată în scaunul ei din mașină, fosta soție cu sora erau în afara mașinii și încercau să mai discute puțin cu fetița, își luau la revedere de la ea, moment în care mașina a început să se pună ușor în mișcare și soția a zis că a fost agresată de roata din dreapta spate, cumva că i s-a prins piciorul acolo. Cei aflați în parc au sunat la 112, s-au speriat de țipete. Au sunat repede la 112, dar, de fapt, nu a fost nimic grav. Nu a fost internată. Dacă ar fi prins piciorul sub roată, cu siguranță, la două tone și jumătate, cât are mașina, piciorul ar fi suferit foarte mult”, a spus Vali Porcișteanu. 

„Divorțul s-a terminat”

„Ca să lămurim puțin situația, noi suntem în divorț, mă rog, s-a terminat divorțul de ceva timp și din partea ei tot există șicanări. (...) De aici a pornit discuția că aș fi încercat intenționat să o lovesc”, a explicat Vali Porcișteanu la Antena 3. 

„Nu știu ce să zic”, a mai spus acesta, întrebat dacă crede că ar fi vorba despre o înscenare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel