PIETRICICA, simbol Piatra Neamţ, stilul HOLLYWOOD

Propunere Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ. foto: facebook / Dragos Chitic
Propunere Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ. foto: facebook / Dragos Chitic

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ propune o nouă modalitate de promovare a municipiului Piatra-Neamț, pe muntele Pietricica.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, însoţită de o poză explicativă, Chitic invită pietrenii să își exprime opinia cu privire la expunerea numelui oraşului în stilul celebrului Hollywood. Mulţi români au auzit de muntele Pietricica, cel care domină municipiul moldav, şi pe care urmează a fi amplasate literere gigantice. 

"Întotdeauna m-am simțit mândru că sunt locuitor al orașului Piatra-Neamț, o localitate încărcată de istorie, așezată într-un cadru natural deosebit, cu oameni minunați și iubitori de frumos. Vă propun un proiect care să ne întărească mândria de a fi pietreni și care să contribuie la promovorarea municipiului reședință de județ de la poalele masivului Pietricica. Părerile voastre contează pentru mine și de aceea aștept cu interes să vi le exprimați inclusiv aici pe pagina mea de facebook.", a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț.

Internauţii au reacţionat imediat, sute de comentarii, pro şi contra, umplând pagina publică a primarului.

"Constantin: Ei da! Bună idee cu numele orașului scris vizibil pe vârful de munte simbol al orașului!"

"Adi: Da consider că este o idee bună, v-aş mai propune şi amenajarea drumurilor de acces de pe Cozla şi Pietricica pentru a facilita accesul la panorama oraşului din diferite unghiuri. Menţionez că pe Pietricica nu se poate ajunge pe jos datorită câinilor care sunt în număr foarte mare prin pădure şi sunt agresivi, iar accesul cu maşina este din ce în ce mai greoi."

"Elena-Corina: Mereu am fost mândra de oraşul meu, de natura superbă din împrejurimi... dar tare ar fi fain ca nr. locurilor de muncă să crească ca toţi cei care locuiesc în străinătate să aibă măcar un gând că ar putea vreodată să se întoarcă acasă. Plus, turismul ar putea fi un succes pentru oraş... Oricum, bună idee !!"

"Laura Sol: Dacă se poate face fără să se distrugă natura, e un proiect minunat!" ... şi mulţi alţii în numai 24 de ore.

Într-unul dintre comentariile pe care primarul le-a făcut la postări a explicat că "Pietricica oferă avantajul unei mai largi vizibilităţi din oraş. Înainte de a lansa propronerea am analizat cu specialişti locul unde poate fi amplasat. Se poate din punct de vedere tehnic doar pe coamă din cauza structurii solului şi a accesului pentru realizarea lucrării."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel