Pieţele, închise din cauza pandemiei. Bogdan Chirieac: Repercusiuni MAJORE. Despre asta vorbim!

FOTO: DC News
FOTO: DC News

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat care sunt consecinţele MAJORE ale închiderii pieţelor, ca urmare a restricţiilor introduse încă de luni, 9 noiembrie. 

Acesta a vorbit şi despre amendamentul adus de PSD, prin care se instituie redeschiderea pieţelor. 

"Este o dovadă că raţiunea nu mai are nimic de-a face cu actuala guvernare PNL. Despre asta vorbim. Da, decizia de azi o fi neconstituţională, va hotărî asta cine trebuie, dar rămâne aberaţia închiderii pieţelor toamna, cu repercusiuni enorme. Şi în plan medico-sanitar, pentru că închizând pieţele, măreşti densitatea populaţiei în magazine, pentru că oamenii trebuie să mănânce, au acest obicei prost. 

Şi reuşeşti să falimentezi şi nu ştiu câte sute de mii de mici agricultori, care au muncit un an de zile pentru recolta asta pe care o vând şi din care pot relua ciclul de producţie agricolă anul viitor. La această chestiune normală, firească, s-a încercat această lege. PNL şi USR au tăiat din nou, de la rădăcină, acest lucru. Asta este situaţia!", a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI ŞI Florin Roman: E adevărat, se închid piețe... acolo unde sunt primari PSD. V-au bătut în stradă și v-au alungat din țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel