Piersic, episod cu Ceaușescu. Dan Negru, despre gestul incredibil din Olimp

Rodica Mitu / 02 dec 2018 / 21:03 Salveaza PDF Comentarii
Dan-Negru
Descriere foto: Dan-Negru

Dan Negru, în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3, a vorbit și despre Florin Piersic, făcând referire la un moment cu Ceaușescu.

„Am filmat revelionul trecut cu Piersic. E un monstru, un mamut, e fabulos. Fabulos! Povești. Știi cum s-au dus audiențele? I-am făcut aniversarea de 80 de ani. (...) Mi-au povestit oameni din jurul lui că în anii 80 era o cafteală între el și Nicu Ceaușescu. Ții minte povestea? L-am întrebat cum a fost. Și mi-a zis că era la benzinăria cum te duci spre Otopeni. Și acolo Nicu Ceaușescu a intrat în față și Florin stătea în spate. Și doar l-a apostrofat. A fost un schimb de replici. După câteva zile, Nicolae Ceaușescu l-a chemat la el. Nu a fost nimic, adică nu a fost un mare scandal, dar în România s-a făcut din țânțar mare armăsar”, a spus Dan Negru.

Gestul oamenilor

„În perioada aia, lumea îi cunoaștea mașina lui Piersic. Și s-a dus Florin la mare, la Olimp. A parcat mașina acolo. Ca să vezi ce înseamnă iubirea pentru un actor, pentru o legendă: oamenii treceau și știau că e mașina lui, bă, Ceaușescu l-a dat afară. Din ce trăiește omul ăsta? Că nu l-am mai văzut la televizor de multă vreme, la teatru. Era o perioadă în care nu apărea care a coincis cu perioada cu Nicu Ceaușescu. Știi ce făceau oamenii? Îi puneau bani. Ca să-l ajute. Ce înseamnă iubirea publicului față de un actor", a mai spus Dan Negru la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84