EXCLUSIV  Pierdere pentru lumea politică. Senatorul Marinescu: Doritorii de voturi, care se erijează în patrioți, vor merge la mormântul lui

Senatorul Marius Marinescu evidențiază două evenimente cheie din acest sfârșit de săptămână.

'În acest weekend, voi aprinde două lumânări în amintirea marilor patrioți Corneliu Vadim Tudor și Avram Iancu. Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 11, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, va fi slujba de pomenire a lui Vadim Tudor, care a plecat dintre noi acum 5 ani pe data de 14 septembrie (Ziua Crucii) 2015. Dumnezeu să îl odihnească în pace!' a spus Marinescu.

'Tot în acest sfârșit de săptămână este comemorat la Țebea și Avram Iancu. Pe 10 septembrie s-au împlinit 148 de ani de la moartea acestuia, îi voi aprinde și lui o lumânare. Crăișorul Munților a fost modelul de patriotism al Tribunului. În fiecare an, Vadim Tudor mergea la Țebea, l-am însoțit în multe rânduri, să aprindă o lumânare la mormântului eroului național. Cu siguranță și în 2020 politicieni doritori de voturi, care se erijează în patrioți, vor merge la Țebea la mormântul revoluționarului. ' a subliniat Marinescu.

'Visul neîmplinit al Tribunului a fost refacerea României Mari. Marea dezamăgire a lui Vadim a fost actul de trădare de țară, semnat și votat în plenul Parlamentului de cei mai înalți demnitari ai României în anul 1997. Prin tratatul de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina s-au recunoscut granițele stabilite în urma pactului Ribbentrop-Molotov, semnat în data de 23 august 1939, în urmă căruia am pierdut Basarabia și Bucovina de Nord.' a declarat Marinescu. 

'Sigur va veni o zi în care patriotismul va fi mai puternic decât trădarea de țară. Atunci, la mormântul marelui patriot, Corneliu Vadim Tudor, va fi pelerinaj și va fi apreciat mai mult, precum îl apreciem astăzi pe eroul național, Avram Iancu. Dumnezeu să îi odihnească în pace!' a concluzionat senatorul Marius Marinescu, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel