Pierdere pentru lumea politică. Marinescu: 'În miezul nopții suna telefonul'-exclusiv

Trei luni fără Vadim Tudor. Trei luni de când România este mai săracă. Bunul său prieten, Marius Marinescu, președintele de onoare al FPAM, a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre cel care a fost Corneliu Vadim Tudor.

VEZI ȘI: Lidia Vadim: Am refuzat să credem ce s-a întâmplat-exclusiv

România a pierdut un mare om de cultură, dar și un mare iubitor de țară, de oameni și animale. Marius Marinescu a vorbit cu multă durere despre Corneliu Vadim Tudor. Gândurile sale la trei luni fără Tribun le găsiți în rândurile de mai jos:

Trei luni fără Corneliu Vadim Tudor. O Românie este mai săracă

"În zi de sărbătoare, de Ziua Crucii, pe 14 septembrie anul curent, Tribunul și-a băut ultima cafea și a plecat dintre noi. România a pierdut un mare patriot, naționalist, filozof, istoric, sociolog, sciitor, iubitor de animale, politician", ne-a spus Marius Marinescu.

'Ne este dor de Vadim'

... așa îmi spun oamenii cu care mă întâlnesc, iubitorii de animale, oamenii necăjiți. Vadim era văzut ca un protector al săracilor. Organiza cina creștină pentru ei", a adăugat politicianul.

Telefonul de la 0:00

"În miezul nopții suna telefonul. Număr necunoscut, neafișat. Știam că este Tribunul. Răspundeam și făceam amândoi un inventar al câinilor fără stăpân din Capitală. Împărțisem Bucureștiul în două: în jumătate de București se ducea Vadim și le dădea mâncare câinilor, respectiv la Casa Presei, Rahova și Ferentari, iar în cealaltă jumătate mergeam eu: în Herăstrău, Floreasca și Dealul Mitropoliei. Dacă lipsea vreun câine, mergeam a doua zi și îl ridicam de la Ecarisaj. La televizor, Tribunul spunea oftând că nu se aplică Legea Marinescu de protecție a animalelor. Acum platourile televiziunilor sunt mai sărace fără Vadim", a mai zis Marius Marinescu.

(w670)

"Dramă pentru fetele lui tata

... așa cum le spunea Vadim. Acestea trăiesc o tragedie. Tribunul le diviniza pe Eugenia și Lidia. Le-a ținut în puf ca pe niște prințeșe. Din păcate, viața nu ține cont de sentimente. Este o junglă. Acum fetele sunt lovite de două ori: o dată cu pierderea ocrotitorului familiei și a doua oară pentru că familia este hărțuită de dușmanii lui Vadim. Pamfletarul a greșit și a plătit. Acum a scăpat de griji. Ne privește din lumea celor drepți", a spus Marius Marinescu.

Macabru

"Creditorii Tribununului se luptă cu un cadavru; cu două orfane și o văduvă. Este împotriva moralei creștine ca acești creditori să pună presiune pe cele trei femei lipsite de apărare".

(w670)

Amintiri frumoase

Cât despre cele mai frumoase amintiri, Marius Marinescu ne-a spus: "Familia mea a petrecut multe sărbători împreună cu familia Tribunului. Jovial, un om cu un pronunțat simț al umorului cu care nu te plictiseai niciodată. Mergeam des seara la Restaurant Jariștea, la doamna Laura Nicolau, împreună cu Vadim, cu Florin Piersic și discutam până dimineața despre istorie, artă și îngerii păzitori - cățeii fără stăpân. Am multe amintiri cu Tribunul. Iubirea pentru animale ne unea. Păstrez un respect deosebit familiei. Dumnezeu să-l ierte!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel