Lidia Vadim: Am refuzat să credem ce s-a întâmplat-exclusiv

Luni, 14 decembrie, se împlinesc trei luni de când Corneliu Vadim Tudor a murit. În urma Tribunului au rămas două fiice și o soție care îl plâng.

Lidia Vadim a povestit, contactată de DC News, cum a trăit ultimele luni fără tatăl ei.

"Prima lună a fost așa... o anestezie pentru noi. Am refuzat să credem ce s-a întâmplat. Până la 40 de zile am trăit cu speranța că este plecat și se va întoarce la un moment dat. Când s-au împlinit 40 de zile și am făcut curățenie la mormânt... i-am văzut numele pe cruce și ne-am dat seama că nu îl voi mai vedea niciodată. Acum este cel mai greu pentru că începem să resimțim și mai tare absența lui", ne-a spus Lidia Vadim.

Întrebată cu ce probleme se confruntă în prezent, fiica Tribunului ne-a mai zis: "Sunt multe probleme. Sunt probleme cu procesele pe care tatăl meu le-a avut. Au fost și aici oameni înțelegători precum domnii Cristoiu și Pițurcă. Aceștia și-au retras plângerile pe care le aveau împotriva tatălui meu. Au fost și sunt în continuare probleme cu banii și cu revista România Mare. Din banii de pe revista România Mare nu putem trăi, ci doar să o suținem (n.r. - publicația) și să plătim salariile".

"Cel mai mult mă gândesc la ziua aceea de luni, 14 septembrie. Astăzi este tot luni, tot 14. Am în minte ultimele clipe pe care le-am petrecut împreună; în spital au fost acele momente!", a adăugat Lidia Vadim.

VEZI ȘI: Pierdere pentru lumea politică. Marinescu: 'În miezul nopții suna telefonul'-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel